Cari Entri WADi

Isnin, 3 Mei 2010

Tunjuk Perasaan di Thailand

Kabinet Thailand mengadakan mesyuarat tergempar pagi ini untuk membincangkan langkah-langkah mengatasi tunjuk perasaan yang semakin meluas. Ia dijangka tertumpu kepada memutuskan samada akan menguatkuasakan undang undang tentera. Keputusan mengadakan mesyauarat itu juga dikatakan ada kaitan dengan gesaan supaya kerajaan membenarkan perunding antarabangsa menjadi orang tengah. Jurucakap kerajaan Panithan Wattanayagorn berkata mesyuarat pagi ini akan memfokus kepada tindakan untuk menamatkan tunjuk perasaan selama tujuh minggu yang melumpuhkan sebahagian Bangkok.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makluman dari (WADi)


1. Selamat datang ke Laman WADi

2. Laman WADi adalah laman berbentuk ilmu pelbagai namun lebih menjurus kepada keagamaan.

3. Metod penulisan berdasarkan pelbagai sumber.Sumber utama adalah Al-Quran, Al-Hadith, Athar, dan Ijmak ulama' .

4. Pelawat bebas untuk follow atau tidak blog ini.

5. Pelawat dibenarkan untuk menjadikan WADi sebagai bloglist anda jika bermanfaat.

6. Anda dibenarkan untuk mengambil mana-mana artikel dan penulisan WADi dengan memberi kredit kepada WADi. Jika itu membuatkan anda berasa keberatan (memberi kredit kepada WADi, maka anda tidak perlu berbuat demikian). Asalkan ilmu itu sampai kepada semua. Terpulang kredibiliti anda sebagai penulis.

7. Tidak ada copyright di WADi, apa yang ditulis disini adalah untuk disampaikan. Ilmu itu milik Allah.

8. Penulis merupakan insan biasa yang banyak kesilapannya termasuk ketika menulis. Jika anda terjumpa sebarang kekeliruan, kesilapan berkaitan permasalahan hukum, dalil, hadith, atsar dan sebagainya , sila maklumkan WADi melalui email. Teguran secara baik amat kami hargai.

9. Hubungi saya melalui email : addien90@yahoo.com

10. Selamat membaca, menimba ilmu dan menyebarkan ilmu.

Klik Klik